Read Time1 Minute, 32 Second

Artetas genomsnittliga poäng under hans nästan ettåriga tjänstgöringstid är fortfarande bättre än Emery, men trots nueva Camiseta Manga Larga España lagets plötsliga formbild. Real Madrid-anfallaren Karim Benzema har plockats upp med att slå lagkamrat Vinicius Junior i halvtid av deras Champions League-dragning vid Borussia Mönchengladbach.
Benzema slog sent på kvällen när Real kom från 2-0 för att tjäna en poäng med 2-2. Telefoot plockade upp bilder vid halvtid i Benzemas omklädningsrum och klagade till Ferland Mendy om Vinicius.
Saul Niguez skulle länge ha varit en Manchester United-spelare – om David Moyes hade haft något att göra med det. . Atletico Madrid-stjärnan Saul nueva Camiseta Gales har framträtt som ett stort sommarövergångsmål för United-manager Ole Gunnar Solskjær.
Mundo Deportivo säger dock att mittfältaren mycket väl redan kan vara en United-spelare – om Moyes hade förblivit ansvarig. Moyes, nu West Ham-chef och assistenttränare Phil Neville var båda övertygade om Sauls talang som 19-åring för över sex år sedan efter att den senare hade varit på flera scoutuppdrag till Spanien för att se mittfältaren i aktion.
Då njöt Saul av sin första förlängning som seniorspelare och spelade på utlåning med Rayo Vallecano – och Neville hade kommit undan lämpligt imponerad. .
Både han och Moyes var överens om att underteckna nueva Camiseta 2021 Ucrania Atletico-prospektet, men skotten fick sparken innan de fick chansen att anta sin plan. Bentaleb undertecknades på ett sexmånaderslån i januari och har redan gjort tillräckligt för att Toon-chefen Steve Bruce ska rekommendera ett permanent avtal..

LoreenMah fotbollskläder barn billigt RondaRolf

UAJAmber maillot de foot KrystleSw

RosalieBr maglie calcio poco prezzo LasonyaHo

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %