Read Time1 Minute, 29 Second

Det verkar som om spel utan fans är det mest troliga sättet att få igång sporten efter COVID-19-utbrottet. Tottenham Hotspur-stjärnan Harry Winks säger att många spelare inte vill spela bakom stängda Spanien tröja dörrar.
Winks säger att den brasilianska anfallaren fortfarande kan lyfta stämningen i Tottenham-truppen under videosessioner. Tottenhams mittfältare Harry Winks säger att Lucas Moura har varit nyckeln till att hålla upp andan under den brittiska koronaviruslåset.
Han berättade för klubbens webbplats: ‘Vi hade en bra första halvlek, hade ännu en stor chans med Sonny, men de Gea höll det ute, så ja, olika känslor. . Tottenhams mittfältare Steven Bergwijn känner att de kan bygga på fredagens 1-1 oavgjort Chile Hemmatröja med Manchester United.
Bergwijn har arbetat hårt på Hotspur Way sedan och var i en positiv sinnesstämma när det gällde sin rehabilitering när han pratade med oss ​​tidigare i veckan.
Han fångades av en tackling sent i 1-1-dragningen på Turf Moor i Premier League den 7 mars. Tottenham-mittfältaren Steven Bergwijn säger att han gör bra framsteg från sin fotledsskada.
Tottenham-mittfältaren Moussa Sissoko medger att han gav Tanguy Ndombele råd under sin tuffa debutsäsong i klubben. . Han imponerade i deras 0: 0-oavgjort med Chelsea på Stamford Bridge på söndagen, vilket tog laget tillbaka till toppen av tabellen.
Tottenham-stjärnan Moussa Sissoko tror att manager Jose Colombia tröja Mourinho har gjort honom till en mer komplett spelare. Efter att ha startat de senaste fem ligamatcherna tillsammans med Ndombele har 31-åringen talat glödande om sin medspelare..

MaeGravat fotbollströja NolanBrad

DottyFarr Fodboldtrøjer Til Børn JoyceMull

FelishaTh fotball drakter NewtonGaf

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %