Read Time1 Minute, 20 Second

Gunners gjorde det bättre på onsdagen och lyckades med 1-1 oavgjort mot Southampton trots mittbacken Gabriels andra hälft röda kort. Arsenal-chefen Mikel Arteta tömde sina spelare efter förra veckans nederlag hemma mot Burnley.
Han vill ha alla i första laget på samma sida, och England tröja alla spelare som inte är villiga att forma sig är inte välkomna. Rapporten hävdar att 22-åringen ofta dyker upp sent till träning, och brist på disciplin Schweiz Hemmatröja är något som Arteta inte kommer att tolerera. .
Spegeln antyder att det beror på att han har blivit fel på chefen för sina träningsdisplayer. Han har inte spelat i ligan sedan Hector Bellerin återvände från skada i slutet av januari.
Vingen har inte uppfyllt de standarder som Arteta fastställer för att hela truppen ska följa. På frågan om Maitland-Niles i sin presskonferens efter matchen sa spanjoren: ‘Vad han har gjort idag är det fantastiska med Ainsley att han kan fylla olika positioner och det är en bra sak att ha runt truppen. .
23-åringen imponerade i segern och Arteta medgav att ‘han har en chans’ att bryta sig in i England tröja Premier League-sidan, efter att ha startat ett spel i den tävlingen sedan september.
Maitland-Niles har använts som en back på både höger och vänster av Arteta den här säsongen men startade i sin gynnade centrala mittfältroll mot Wien..

CarlWinfr fotball drakter GusMuseif

CamilleLa maglie calcio poco prezzo SherriSha

AnneDibbl maillot de foot ShadMcPhi

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %